Dramadronning DR2

S1:E1 Danmarks yngste teaterdirektør

27-årige Anna Malzer er lige blevet ansat som direktør på det traditionsrige teater Mungo Park i Allerød i Nordsjælland. Selvom hun er nyuddannet, er Anna allerede en stjerne i dansk kulturliv, og medierne står i kø. Anna vil lave store forandringer og skabe et teater for unge – men det er Mungo Parks trofaste, midaldrende stampublikum ikke helt med på.

27-year-old Anna Malzer has just been hired as director at the traditional Mungo Park theater in Allerød in North Zealand. Although she is a recent graduate, Anna is already a star in Danish cultural life and the media is in line. Anna wants to make big changes and create a theater for young people – but that is not Mungo Park’s faithful, middle-aged tribal audience.

track : The Extraordinary Trip

composer : Fabrice Ravel-Chapuis

© Universal Production Music – Koka